Hotel “President” Tuzla

0
1576

Kontakt informacije

 +38735 808-549

 info@presidenthotel.ba

Hotel President je prvi hotel sa 5 zvjezdica na području Tuzlanskog Kanton i peti hotel sa pet zvjezdica na području Federacije Bosne i Hercegovine. Hotel je kapaciteta 14 soba i 1 apartman. Sobe su moderno opremljene, klimatizirane. Ulaz u sobu je omogućen magnetnim karticama. Za relaksaciju, na raspolaganju je wellness centar sa bazenom, jacuzzi-jem, saunama i ostalim pratećim sadržajem.

U sklopu hotela je savremeno opremljena multifunkcionalna sala, koja predstavlja savršeno mjesto za održavanje kongresa, panela, seminara i svih drugih vrsta sastanaka. Sala je predviđena za grupe od 80 ljudi. Hotel President ima savremeno opremljen restoran, kapaciteta 150 ljudi i svojom raznovrsnom gastronomskom ponudom, privlači goste ne samo sa područja TK, nego i mnogo šire.

Restoran poslužuje razne specijalitete međunarodne kuhinje, počevši od grčkih, kineskih, italijanskih do tradicionalnih bosanskih jela. Hotel se nalazi na izvanrednoj lokaciji, od Tuzle je udaljen svega 10 km, a od centra Živinica 5 km. Pogodnosti lokacije doprinosi i blizina aerodroma Tuzla.