Prezentacija unikatnih proizvoda osoba sa invaliditetom sutra u Tuzli

0
1007

U Tuzli će sutra biti upriličen  javni događaj prezentacije proizvoda Udruženja oboljelih od cerebralne paralize i distrofije Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i „Intrag“ d.o.o. za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Tuzla.

Ova dva udruženja osoba sa invaliditetom žele predstaviti svoj rad našim sugrađanima i prezentirati svoje proizvode u četvrtak, 07. februara na platou ispred kina „Centar“, kod kipova Meše Selimovića i Ismeta Mujezinovića, u periodu od 11:30 do 13:30 sati.

Udruženje oboljelih od cerebralne paralize i distrofije Goražde je prije četiri godine otvorilo radionicu pod nazivom „Životna pomoć“ d.o.o. za radnu okupaciju osoba sa invaliditetom Goražde. Osnovni cilj radionice je zapošljavanje i radna okupacija osoba sa invaliditetom. Svi proizvodi su nesvakidašnji, unikatni i rade ih osobe sa invaliditetom sa posebnom pažnjom i povećenosti. Također, i „Intrag“ d.o.o. marljivim radom zaposlenih osoba sa invaliditetom kreira unikatne proizvode vrijedne svake pažnje.

Organizacijom ovog događaja želimo da predstavimo sposobnosti i umijeća koja zajedno čine bogatstvo originalnosti i kvaliteta proizvoda, koji ne poznaju prepreke i invaliditet.

Dobro došli !

Foto:arhiv

poduzetnicki.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here