Grad Tuzla i ove godine podržao poduzetnike

0
354

Grad Tuzla će i ove godine izdvojiti značajna sredstva za podršku samostalnim poduzetnicima i privrednim društvima a konačne rezultate Javnih poziva pogledajte u nastavku.

Lista krajnjih korisnika finansijskih sredstava raspoređenih po Javnom pozivu za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla za 2021. godinu, namjenjenih za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima sa područja grada Tuzle po Projektu: „Siguran start“ Podnositelji prijava koji su ispunili uslove Javnog poziva – Lot-1 (firme registrovane u tekućoj 2021. godini)

Lista krajnjih korisnika finansijskih sredstava raspoređenih po Javnom pozivu za učešće u Programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzla za 2021. godinu, namjenjenih za podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima sa područja grada Tuzle po Projektu: „Siguran start“ Podnositelji prijava koji su ispunili uslove Javnog poziva – Lot-2 (firme registrovane u 2020. godini)

Lista privrednih subjekata koji ispunjavaju uslove za odobravanje novčane podrške po Javnom pozivu za učešće u programu raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2021. godinu namijenjenih za novčanu podršku privatnim preduzećima i poduzetnicima po Projektu „Zapošljavanje ranjivih kategorija“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here